MONTAJ USI


Puteti alege sa comandati usile prin telefon sau e-mail, iar plata se poate face dupa finalizarea lucrarii.

Montajul asigurat de noi se refera numai la usi achizitionate de la usha.ro si include demontarea tocariei si a usilor existente si instalarea celor noi dar nu include reparatiile glafurilor, sau alte lucrari de finisare a peretilor ce ar putea fi necesare ulterior

Nu este deci necesar sa demontati usile existente.

La montaj putem aduce unele modificari usilor precum – reducerea inaltimii (taierea usii) pentru a incapea in golul existent. Pentru usile de interior putem realiza luminator in aceeasi nuanta cu usa montata.

Dorim sa asiguram promptitudine montajelor si incercam sa realizam toate lucrarile din Bucuresti, in termen de 24 - 48 de ore de la comanda dumneavoastra.


Tarifele pentru transportul si montajul usilor depind de o serie de aspecte precum: usile comandate si caracteristicile lor, locatia dumneavoastra, tipul de usi ce trebuie demontate, dimensiunile existente ale golurilor din zidarie, lucrari suplimentare pe care le solicitati (ex. imbrăcarea zidului cu captuseala, realizare luminator).

Pentru a evita neplaceri ulterioare si a fi siguri ca usile dumneavoastra funcționeaza corespunzator o perioada indelungata, va recomandam sa alegeti sa montati usile cu personal calificat.

Informatii si comenzi la: 0761.625.900 sau e-mail la una dintre adresele: magazinusi@gmail.com sau comenzi@usha.ro.